Mat


Vi arbetar med färska råvaror och i huvudsak ekologiska, närodlade och svenska produkter. Säsongsbetonat så långt det går.

Vår köksmästare Anne komponerar menyn tillsammans med er. Därefter kommer hon hem med provsmak om ni önskar.

Då kan ni i lugn och ro smaka på den meny ni valt, kanske med ett glas vin till.

Nedan ser ni prisexempel på en tvårätters och en trerätters.


2-rätter

Förrätt: Räkfrestelse på hembakt mörkt bröd, machésallad.


Varmrätt: Helstekt ryggbiff, potatismuffins, rödvinsås, rostade rotsaker.


330kr/person (priset beräknat på 60 personer)


3-rätter

Förrätt: Rödbetscarpaccio, fetaostkräm, ruccola, parmachips.


Varmrätt: Kalvytterfilé, klyftpotatis, whiskeysås, rostade körsbärstomater.


Dessert: Hallonmousse, hyvlad choklad, fluffig citrongrädde.


425kr/person (priset beräknat på 60 personer)



Detta är ett par prisexempel.

Vi utgår från varje kunds egna önskemål, varav priset kan variera.

Hör av er på info@upeaevent.se för en offert på er tillställning.



Telefon: 070 - 265 09 71

E-post: info@upeaevent.se